Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ρόμπσον: «Να δώσει πιο πολλά ο Γουέλμπεκ»

Περισσότερα γκολ από τον Ντάνι Γουέλμπεκ θέλει ο Μπράιαν Ρόμπσον, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Άγγλος φορ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Ρόμπσον: «Να δώσει πιο πολλά ο Γουέλμπεκ»
Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού άσου των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά από τα παιδιά που βγήκανε από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο φέτος. Είμαι σίγουρος όμως ότι μπορεί και πολύ καλύτερα. Το γεγονός ότι ο Φέγκιουσον έδωσε φανέλα βασικού στον Γουέλμπεκ είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία δύσκολη απόφαση αλλά ο παίκτης διαθέτει πολύ καλά στοιχεία».

Στη συνέχεια ο Ρόμπσον έσπευσε να υπερασπιστεί την απόφαση του Σκωτσέζου τεχνικού να αφήσει τον Ρούνεϊ στον πάγκο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Όλοι λέγανε ότι η υπομονή του Φέργκιουσον με τον Ρούνεϊ εξαντλήθηκε, αλλά εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Αυτό που ενδιαφέρει τον προπονητή είναι να καταφέρει να περάσει η ομάδα του στην επόμενη φάση και ψάχνει τον καλύτερο τρόπο για να γίνει αυτό. Όλα τα άλλα είναιυπερβολές». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: