Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τσεκούρας: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Σοκαρισμένος δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Τσεκούρας για τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση του Πανελληνίου με τον Σπόρτινγκ, στο κλειστό της Κυψέλης.

Τσεκούρας:  «Είμαστε σοκαρισμένοι»
Ο Βασίλης Τσεκούρας του Σπόρτινγκ δήλωσε πως τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό της Κυψέλης ουδεμία σχέση είχαν με την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, καθώς εντελώς ξαφνικά στο τρίτο δεκάλεπτο εισήλθαν 20 κουκουλοφόροι –χωρίς διακριτικά- κρατώντας κατσαβίδια και ρόπαλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τσεκούρας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά:

Για τα επεισόδια στο κλειστό της Κυψέλης: ««Είμαστε αμήχανοι και σοκαρισμένοι ακόμα. Δεν ξέρω εάν αξίζει να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα όλα τα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Ήταν ένα παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, ο οποίος κατεβάζει το Εφηβικό τμήμα και δεν ήταν ανταγωνιστικό το παιχνίδι. Ήταν ένα ωραίο κλίμα στο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Σε κάποια στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο, από την είσοδο του κολυμβητηρίου μπήκαν 20 κουκουλοφόροι με κατσαβίδια και ρόπαλα και δεν είχαν διακριτικά. Σίγουρα δεν ήταν δικοί μας φίλαθλοι. Ήταν θέμα κοινωνικό και της περιοχής και δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι. Προφανώς επειδή η περιοχή είναι περίεργη, έμαθαν πως είχε κόσμο και ήρθαν να εκτονωθούν».

Για τον Σπόρτινγκ: «Γίνεται μία ωραία προσπάθεια, καθώς είμαστε μία ωραία παρέα. Υπάρχει αγάπη και μία τίμια σχέση μεταξύ μας και τα παιδιά που μας στηρίζουν. Το αποτέλεσμα είναι ωραίο. Είμαστε πρώτοι, έχουμε έξι αγωνιστικές και ελπίζουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Έχει κόσμο το γήπεδο και μας ακολουθούν ακόμα και στα εκτός έδρας». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: