Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε η πρόκριση»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Σάλκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ο Γιενς Κέλερ, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γαλατασαράι.

«Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε η πρόκριση»
Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που πήρε στην Κωνσταντινούπολη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έδινε στη Σάλκε ένα προβάδισμα, το οποίο, όμως, αποδείχτηκε μικρό στον επαναληπτικό. Η Γαλατασαράι κατάφερε να κερδίσει με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς, γεμίζοντας απογοήτευση τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, όπως και τον προπονητή της, Γιενς Κέλερ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

«Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους και να πετύχουν δύο καθοριστικά γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Αναγκαστήκαμε να ανοιχτούμε για να πάρουμε τη νίκη και έτσι οι Τούρκοι βρήκαν πολλούς ανοιχτούς χώρους. Τελικά κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο τους γκολ και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση. Κρίμα, γιατί απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας», τόνισε ο Κέλερ.

Μιλώντας για το μέλλον της ομάδας του, ο προπονητής της Σάλκε έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος. «Δυστυχώς αλλάζει ο σχεδιασμός μας μετά τον αποκλεισμό αυτό. Τα πλάνα μας διαφοροποιούνται αναγκαστικά. Αυτό που πρέπει, πάντως, να μας προβληματίσει, είναι η σημερινή εμφάνιση και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η πρόκριση. Πρέπει να αναλύσουμε λεπτομερώς το σημερινό παιχνίδι και να βρούμε τους λόγους μιας τέτοιας αποτυχίας», είπε με αυστηρό ύφος ο Γιενς Κέλερ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: