Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Δεν είμαι μαζόχας να θέλω τη Μπαρτσελόνα»

Καλό θα ήταν η Μπάγερν Μονάχου να αποφύγει τη Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση, θεωρεί ο Τόμας Μίλερ, εκφράζοντας, έτσι, το θαυμασμό του για τους Καταλανούς.

«Δεν είμαι μαζόχας να θέλω τη Μπαρτσελόνα»
Απομένουν ακόμα 90 λεπτά για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η νίκη της στο Λονδίνο με 3-1 επί της Άρσεναλ, της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να θεωρεί από τώρα πως το όνομά της θα μπει στην κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης, εκεί όπου θα βρεθούν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μιλώντας για τον επόμενο αντίπαλο των Βαυαρών, ο Τόμας Μίλερ έδειξε πως υπολογίζει πολύ τη Μπαρτσελόνα. «Η ομάδα μου θέλει να φτάσει ως τον τελικό και φέτος. Είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα. Οποιαδήποτε ομάδα και αν μας έρθει στην προημιτελική φάση ή στον ημιτελικό, μπορούμε να την αποκλείσουμε. Με τους Καταλανούς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», τόνισε με ρεαλισμό ο Μίλερ.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως ένα ζευγάρι Μπάγερν – Μπαρτσελόνα θα αποτελούσε «διαφήμιση» για το ποδόσφαιρο. Ο Μίλερ δεν διαφωνεί, αλλά έχει τις… ενστάσεις του. «Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να παίξουμε με τη Μπαρτσελόνα πριν τον τελικό. Μακάρι να είναι αυτός ο μεγάλος τελικός. Πιο πριν δεν θέλω να τους αντιμετωπίσουμε. Μόνο ένας… μαζοχιστής θα το ήθελε», είπε με χιούμορ ο Τόμας Μίλερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: