Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Σλούκας: «Και τη ψυχή μας για το διπλό»

Διατεθειμένοι να δώσουν ακόμα και την… ψυχή τους ώστε να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Σιένα, είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Σλούκας: «Και τη ψυχή μας για το διπλό»
Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως δεν παίζουν κανένα ρόλο οι δύο συνεχόμενες ήττες που μετρά η Σιένα, καθώς αγωνίζεται σε ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της Ευρώπης, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά, προκειμένου να φύγει με το διπλό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στο «Κανάλι Ένα 90,4»:

Το παιχνίδι με τη Σιένα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα υπήρχε με τη Μπαρτσελόνα, είχε τον χαρακτήρα τελικού για τη δεύτερη θέση. Γιατί χωρίς αυτό δεν γίνεται…

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει και θέλουμε τη νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να φέρουμε το διπλό».

Σας έχει μείνει στο μυαλό το παιχνίδι του πρώτου γύρου;

«Σίγουρα έχει επηρεάσει πολύ, πιστεύω όλους και τον κάθε παίκτη και τους προπονητές. Είναι, όμως, κάτι που έχουμε αφήσει πίσω και προχωράμε, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα».

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει τα τελευταία δύο χρόνια στη Σιένα. Πέρσι, στην καλή παρουσία της ομάδας, ήσουν και εσύ εκεί. Δύσκολη έδρα;

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο γήπεδο να παίζεις, πρέπει να ελέγξουμε για 40 λεπτά τον ρυθμό και να μην επηρεαστούμε από την έδρα. Αν τα καταφέρουμε αυτά έχουμε μεγάλη τύχη στο παιχνίδι».

Το γεγονός πως η Σιένα προέρχεται από συνεχόμενες ήττες είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό;

«Δεν θα πω καλό ή κακό. Και εδώ όταν ήρθε να παίξει με εμάς είχε χάσει το προηγούμενο παιχνίδι της και ήρθε και κέρδισε. Τώρα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι καλό ή κακό. Αυτό που κοιτάω είναι η ομάδα μας που πρέπει να είναι συγκεντρωμένη 40 λεπτά».

Για σένα και για τους περιφερειακούς της ομάδας υπάρχει και η αποστολή να περιορίσετε τον Μπόμπι Μπράουν. Αυτό θα είναι το «κλειδί» του αγώνα;

«Σίγουρα είναι σημαντικός για το παιχνίδι της Σιένα ο Μπράουν, αλλά έχουν και άλλα ατού που θα πρέπει να τα προσέξουμε καθώς έχουν και άλλους αξιόλογους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: