Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τζώρτζογλου: «Το σύστημα είναι... αποκριάτικο»

Για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εργοτέλη, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Στη σέντρα", μίλησε ο πρώην παράγοντας της Κρητικής ομάδας, Νίκος Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ένα ντέρμπι με ανοιχτό το αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που φέτος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, αλλά και ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία και είναι αρκετά δυνατός τη φετινή χρονιά».

Για το ότι σε δηλώσεις του στο παρελθόν, είχε τονίσει πως θα ήθελε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της ΕΠΟ: «Ο Ζαγοράκης θα ήταν μία λύση, πολύ καλύτερη τουλάχιστον από αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς. Αν κατέβαινε στις εκλογές, με το σύστημα το οποίο γίνονται, ίσως να μην έβγαινε ούτε και ο Ζαγοράκης. Το σύστημα είναι… αποκριάτικο, δεν θα μπορούσε να βγει. Ο πρόεδρος που θα βγει, θα είναι αυτός που θα έχει τη δύναμη μαζί του».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό. Πολύ περισσότερο γιατί ο επενδυτής του «δικεφάλου» δείχνει πολύ καλά μέχρι στιγμής στοιχεία. Από ότι φαίνεται και θέλει και μπορεί να κάνει το καλύτερο και να φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: