Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ιορδανίδης: «Να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εποχή Σαββίδη στο "δικέφαλο", μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και βοηθός του Νίκου Νιόπλια στην Εθνική Κύπρου, Μιχάλης Ιορδανίδης, στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα".

Για το μας της Κυριακής, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει αγωνιστικά και θέλει τους βαθμούς για να καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι τελικά θα καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ ανέλυσε: «Μου αρέσει που η ομάδα κυνηγά όλα τα παιχνίδια και έχει καλή απόδοση και τα τελευταία λεπτά. Έχει πολλά νέα παιδιά που δίνουν μία νέα πνοή στην ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές ήταν πετυχημένες, κατάφεραν να προσαρμοστούν και πλέον βοηθούν τα μέγιστα. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα Κατσουράνη όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ για φέτος. Είναι τα προκριματικά του Champions League».

Για την εποχή Σαββίδη στην ομάδα, επισήμανε: «Από την άλλη ο Σαββίδης, έχει μπει στο σύλλογο και με τη σοβαρή δουλειά που θέλει να κάνει, τότε η ομάδα που ήδη βρίσκεται στις κορυφαίες του ελληνικού πρωταθλήματος, θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και εκτός συνόρων στο μέλλον».

Ενώ ερωτηθείς για το αν χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση η ομάδα, είπε: «Έχει κάνει καλές μεταγραφές και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Σίγουρα θέλουμε μία ενίσχυση στην επίθεση, κάποιον να μπορεί να αντικαταστήσει τον Αθανασιάδη. Η άμυνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά θα θέλαμε μία ενίσχυση αφού κάποιοι από αυτούς είναι δανεικοί. Επίσης μία προσθήκη στα χαφ, θα δυνάμωνε πολύ την ομάδα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: