Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αναστασίου: «Απροσδόκητη εξέλιξη στη Ρέντινγκ»

Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς στη Ρέντινγκ, ήταν αυτή της απόλυσης του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ από την τεχνική ηγεσία, όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Απροσδόκητη εξέλιξη στη Ρέντινγκ»
Ο Έλληνας κόουτς, βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο των «royals», έχοντας προσληφθεί μόλις πριν από δύο μήνες, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, όπως και ο έτερος βοηθός του ο ΜακΝτέρμοτ, ο Νάιτζελ Γκιμπς.

«Δεν το περίμενε κανείς. Σίγουρα, η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά από αυτή που παρατηρήθηκε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, αλλά ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς. Αποτελεί μια ριζική αλλαγή για τον σύλλογο» σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Μάλιστα, τόνισε πως ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του, προκειμένου να του γνωστοποιήσει ο ίδιος την απόφαση της διοίκησης και να μην το μάθει από τους δημοσιογράφους, αλλά δεν τον βρήκε στο τηλέφωνο. «Με καλούσε, αλλά εγώ εκείνη την ώρα έκανα προπόνηση με τους παίκτες. Πήρε τελικά τον προπονητή τερματοφυλάκων και του είπε να με ενημερώσει σχετικά με την απόλυση…».

Όσον αφορά τη δική του απομάκρυνση και την αδιευκρίνιστη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «royals», σημείωσε: «Με πήραν τηλέφωνο αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά την απόλυση του Μπράιαν και μου είπαν ότι λήφθηκε η απόφαση να μη συνεχίσουμε ούτε εμείς που βρισκόμασταν στο τεχνικό επιτελείο».

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, πάντως, που μετέφερε ο Γιάννης Αναστασίου μέσω του www.sport-fm.gr, αυτός που θα συνεχίσει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι με την ιδιότητα του υπηρεσιακού προπονητή, θα είναι ο Academy Manager, Ίμον Ντόλαν, που θα έχει τους δικούς του βοηθούς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: