Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Αέρα» ο Πανθρακικός!!

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πανθρακικός, αφού επικράτησε και στο δεύτερο ματς της Βέροιας με 1-0 και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

«Αέρα» ο Πανθρακικός!
Τις… ντούμπλαρε!

Ο Πανθρακικός μετά την επιτυχία του στην Ημαθία, έκανε ακόμη μια νίκη στην Κομοτηνή κόντρα στην Βέροια και πάλι με 1-0, με σκόρερ τον Σαρακατσάνο και πέρασε εύκολα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Οι Θρακιώτες παρατάχθηκαν με βασικούς παίκτες, δεδομένου πως κυνηγούσαν την πρόκριση, από την άλλη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προτίμησε να ξεκουράσει παίκτες ενόψει και της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Ολυμπιακός ή ΠΑΣ Γιάννινα ο επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Δερμιτζάκη.

Το ματς


Στο πρώτο μέρος η «βασίλισσα του βορρά» είχε στην κατοχή της την μπάλα και… στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο, μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πανθρακικός ξεκίνησε την πίεση. Τα σουτ των Σαρακατσάνου και Καστελάν αν και ήταν καλά δεν βρήκαν στόχο με το 0-0 να παραμένει. Όμως στο 39’ ήρθε εν τέλει το γκολ για τους παίκτες του Δερμιτζάκη. Ο Τζάνης έκανε πλασέ από κοντά, ο Καντιμοίρης δεν απομάκρυνε καλά και στην εξέλιξη της φάσης, ο αρχηγός των Θρακιωτών έκανε το δυνατό σουτ για 1-0. Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με τον Κουτσόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά την… βολίδα του Γκιγιέρμο.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης. Ωστόσο, δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα, ενώ λίγο έλειψε ο Πανθρακικός να επωφεληθεί τα αμυντικά κενά του αντιπάλου του. Χαρακτηριστικές οι δύο φάσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Χρήστου να αποκρούεται από τον Καντιμοίρη, ενώ στο 59’ ο Τζάνης έκανε ό, τι ήθελε την άμυνα της Βέροιας –ακόμη και τον γκολκίπερ της-, όμως το σουτ του έφυγε άουτ, με τους Θρακιώτες να ζητούν πέναλτι. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με τον ρυθμό να πέφτει και τους γηπεδούχους να παίρνουν δεύτερη νίκη με το τελικό 1-0 και να προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης (77' Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Καστσελάν, Μίνγκας (54' Λουσέρο), Μπαϊκαρά,Τζάνης (88' Γωνιάδης).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπερτέν, Ρεάνο, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Κάρλος, Καλτσάς (75' Γεωργιάδης), Παυλίδης (79' Γεωργέας), Γκιγέρμο, Μοκάκε, Μάνος (66' Ιωάννου).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: