Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Μόνο το μέλλον»

Αν και φέτος έχει πολλές φορές βρεθεί στον πάγκο, ο Νταβίντ Βίγια δεν έχει κανένα λόγο να σταθεί στο παρελθόν. Όπως δήλωσε μετά το 4-0 επί της Μίλαν, μπροστά του υπάρχει μόνο το μέλλον.

«Μόνο το μέλλον»
Σε πελάγη ευτυχίας ο σκόρερ του 3ου γκολ της Μπαρτσελόνα στο 4-0 επί της Μίλαν, εξήρε κυρίως τη στάση των φίλων των «μπλαουγκράνα» που δεν σταμάτησαν στιγμή να στηρίζουν την ομάδα, ακόμη κι όταν ήρθε μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που μας βοήθησε. Σκεφτήκαμε πολλά πράγματα στο διάστημα που μεσολάβησε και τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το τελευταίο διάστημα οι φίλοι μας δεν μας αμφισβήτησαν παρά τα μέτρια αποτελέσματα και συνέχισαν να μας στηρίζουν. Όταν έχεις ένα τέτοιο όμορφο βράδυ δεν σκέφτεσαι παλιές κακές στιγμές, αλλά μόνο το μέλλον», τόνισε ο Βίγια, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιον θα προτιμούσε να έχει αντίπαλο στην επόμενη φάση, δήλωσε: «Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: