Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Υπερασπίζεται Μπενζεμά και Ιγκουαΐν ο Μοριέντες!

«Ασπίδα προστασίας» προς τους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ύψωσε ο παλαίμαχος Ισπανός στράικερ, Φερνάντο Μοριέντες, σε δηλώσεις του.

Υπερασπίζεται Μπενζεμά και Ιγκουαΐν ο Μοριέντες
Δυσαρεστημένος για την σκληρή κριτική που ασκείται από τον Τύπο της Ισπανίας στους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, για την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια της «βασίλισσας», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος Ισπανός στράικερ, Φερνάντο Μοριέντες.

«Το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ούτε ο ένας, αλλά ούτε ο άλλος δεν έχουν πετύχει αρκετά τέρματα με προβληματίζει ιδιαιτέρως. Ωστόσο, πιστεύω πως θα ξεπεράσουν αυτή την κρίση που αντιμετωπίζουν και θα βρουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού δεν είναι ωραίο να τους ασκείται σκληρή κριτική για την αφλογιστία τους», είπε αρχικά ο παλαίμαχος επιθετικός.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Μοριέντες μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι για τους εκάστοτε επιθετικούς που φοράνε τη φανέλα των «μερένχες» η επίτευξη όσο περισσότερων γκολ γίνεται:

«Όταν παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται πρέπει να σκοράρεις αρκετά τέρματα, εφόσον έχεις μία από τις θέσεις των επιθετικών. Μπορεί ένας παίκτης να έχει καλή απόδοση, αλλά να μην μπορεί να πετύχει τέρματα, όμως αν βρίσκεσαι σε μία ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ πολλοί μετράνε τα γκολ που βάζεις». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: