Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Έχεις Μέσι; Πας στα άκρα κι ακόμα παραπέρα!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» και υπόκλιση στον μάγο που σφράγισε την πρόκριση για την Μπάρτσα κόντρα στην Μίλαν! Γράφει και θαυμάζει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog. Messi. Ο άνθρωπος που έχει σφραγίσει με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια της κυριαρχίας της Μπαρτσελόνα. Ένας από τους κορυφαίους παικταράδες που έχει περάσει ποτέ απ’ αυτόν τον πλανήτη.
Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος; Τι έφτιαξε απόψε; Την χάζεψε την Μίλαν. Σαν ποδοσφαιρικός… Μεσσί(ας) πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και μαζί με τους Τσάβι και Ινιέστα την οδήγησαν στην επόμενη φάση, όπως την οδηγούν εδώ και χρόνια από κούπα σε κούπα.
Τους τελείωσε τους Ιταλούς
Ο Μέσι έβαλε τις δυο πρώτες γκολάρες και τσάκισε το ηθικό της Μίλαν. Μετά όλα τα άλλα ήταν εύκολα. Με το που έκανε το 1-0 με ασύλληπτο τρόπο και ύστερα, καπάκι μετά το δοκάρι της Μίλαν, το 2-0, τους τελείωσε τους Ιταλούς. Τους έκοψε τα φτερά. Το τρίτο, αλλά και το τέταρτο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Η πρόκριση δεν χανόταν, δηλαδή.
Πέταγε…
Μόνο με μια, δυο εξάρσεις (και φάσεις) η Μίλαν πήγε να κάνει το 3-1, αλλά και πάλι. Η Μπαρτσελόνα πέταγε. Κι έδειξε ότι παραμένει ομαδάρα, ότι το λάδι στο… καντήλι της δεν έχει τελειώσει ακόμα σε καμία περίπτωση και ότι μπορεί να σμπαραλιάσει οποιαδήποτε άμυνα. Όπως έκανε με την αμυντική λειτουργία της Μίλαν, που δεν είχε καμία σχέση με το α’ ματς.
Ποιο σκληρό καρύδι; Βούτυρο…
Η Μίλαν, δηλαδή, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου. Ενώ όλοι την περίμεναν σκληρό καρύδι, όπως φάνηκε από το α’ ματς, τελικά αποδείχθηκε βούτυρο. Δίχως πλάνο στο παιχνίδι και με τακτική που εύκολα την τσάκιζε η Μπαρτσελόνα. Απογοήτευσε η Μίλαν έτσι όπως έπαιξε. Καμία σχέση, που λέμε.
Οργίασε
Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα έβγαλε μάτια. Κι όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη που βρίσκεται στην μέρα του, τότε τι να φοβηθείς; Ο Μέσι οργίασε. Κι απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά ταλέντα όλων των εποχών! Όταν έχεις αυτόν στην ομάδα, μπορείς να φτάσεις στα άκρα κι ακόμα παραπέρα. Κι ας έβλεπαν κάποιοι ακραίο το σενάριο πρόκρισης της Μπάρτσα μετά το 2-0 της Ιταλίας. Είπαμε, ο Μέσι τα έχει για πλάκα κάτι τέτοια «άκρα»!


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: