Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Μας κόστισε η απειρία»

Στην έλλειψη εμπειρίας απέδωσε την ήττα της Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα με 4-0 και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ινιάσιο Αμπάτε.

«Μας κόστισε η απειρία»

«Χωρίς να θέλω να φανώ επικριτικός για τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες, θεωρώ πως ο σημερινός αποκλεισμός οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας. Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νου, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα και να περιμένεις να κάνεις κάτι με παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις από τέτοιου είδους αγώνες. Η Μίλαν αποκλείστηκε από την απειρία της», ήταν η εκτίμηση του αμυντικού των «ροσονέρι».

Αναλύοντας τον αγώνα, ο Αμπάτε στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του. «Ουσιαστικά χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο. Επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν στην ανατροπή και τελικά το πέτυχαν. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, όπως είχαμε σχεδιάσει και προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά μόνο με μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε κάπως καλύτερα, αλλά όχι τόσο, όσο θα έπρεπε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Για μένα, η πραγματική Μίλαν δεν κατέβηκε ούτε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Ινιάσιο Αμπάτε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: