Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Προετοιμαζόταν τρεις εβδομάδες η Μπάρτσελονα»

Την άποψη ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με την Μίλαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εξέφρασε ο Άκης Ζήκος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Προετοιμαζόταν τρεις εβδομάδες η Μπάρτσελονα»
Την άποψη ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με την Μίλαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εξέφρασε ο Άκης Ζήκος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

««Η Μίλαν δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ό,τι έκανε και στο πρώτο ματς στην Ιταλία. Το υπέρ της 2-0 ήταν καλό σκορ για πρόκριση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από την Μπαρτσελονα», πρόσθεσε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Άκη Ζήκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-για το χθεσινό παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μίλαν:
«Η Μίλαν δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ό,τι έκανε και στο πρώτο ματς στην Ιταλία. Το υπέρ της 2-0 ήταν καλό σκορ για πρόκριση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από την Μπαρτσελονα. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της στο απόλυτο. Έχω την εντύπωση πως προετοιμαζόταν για το παιχνίδι με τη Μίλαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Η Μίλαν στο πρώτο παιχνίδι έκανε το απόλυτα αμυντικό παιχνίδι και αυτό προσπάθησε να κάνει και στη Βαρκελώνη. Προετοιμαζόταν όλες αυτές τις εβδομάδες, χωρίς βέβαια να πω ότι δεν μπορεί να υπάρξει κοιλιά για μια ομάδα».

-για τη συνέχεια της διοργάνωσης:
«Για εμένα οι δύο καλύτερες ομάδες στης διοργάνωση είναι η Μπάρτσλεονα και η Μπάγερν και αυτός πιστεύω ότι θα ήταν και ο δίκαιος τελικός. Το Τσάμπιονς Λιγκ όμως μας έχει δείξει ότι στον τελικό συνήθως δεν φτάνουν και οι καλύτεροι. Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση είναι η Μπαρτσελόνα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Μουρίνιο. Μένει να δούμε την αγωνιστική κατάσταση που θα είναι οι ομάδες».

-για το μαρκάρισμα του Μέσι:
«Το πρώτο γκολ είναι απίστευτο γκολ ομαδικότητας και τεχνικής του Μέσι. Το να δέχεσαι ένα γκολ στο 5ο λεπτό γίνεσαι πιο επιφυλακτικός στη συνέχεια για το πώς θα τον μαρκάρεις. Δεν υπάρχει συνταγή για το πώς θα μαρκάρεις έναν παίκτη σαν τον Μέσι. Δεν είναι το πόσο καλά τον μάρκαρε αλλά το πόσο καλά η Μπαρτσελονα κυκλοφορούσε την μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: