Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Με νέο… αίμα στα ημιτελικά!

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός επιθυμεί να συνεχίσει στον δρόμο προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με νέο… αίμα στα ημιτελικά

Ο Μίτσελ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα είχε δηλώσει πως «δεν έχει κριθεί η πρόκριση», όμως γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, ο 50χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να επιδείξουν σοβαρότητα και να μην πέσουν θύματα κάποιας έκπληξης: «Δεν αλλάζουμε το σκεπτικό μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας, τη νοοτροπία μας. Συνεχίζουμε. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Εχουμε μπροστά μας το Κύπελλο. Και οφείλουμε να το κατακτήσουμε. Εχουμε καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτός είναι και ο χειρότερος εχθρός μας. Να επαναπαυτούμε σε αυτό, δηλαδή».

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, έχοντας πιο μπροστά – από δεξιά προς αριστερά - τους Παπάζογλου, Κοντρέρας, Σιόβα και Λυκογιάννης.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Μοντέστο, ενώ οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Φουστέρ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αμπντούν, Φέισα, Χολέμπας, Ιωαννίδης, Μανιάτης και Μανωλάς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκρέκο και Ιμπαγάσα, ενώ ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Τζεμπούρ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: