Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Μέσω της ΔΕΗ θα εισπράττεται και το 2013 το χαράτσι»

«Η δέσμευση μας ήταν ότι θα είναι αισθητά χαμηλότερο το χαράτσι για το 2013,ο τρόπος είσπραξης μάλλον θα είναι ο ίδιος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Μέσω της ΔΕΗ θα εισπράττεται και το 2013 το χαράτσι»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι είναι υγιές το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί για τη θέση της χώρας στην ευρωζώνη.

«Έχουμε θωρακίσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με τον καλύτερο τρόπο και προλάβαμε τα χειρότερα. Η ενσωμάτωση των κυπριακών τραπεζών στο ελληνικό σύστημα προχωράει πολύ καλά. Έχουμε πάρει το ποσό για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μας», σημείωσε.

Για τον ξαφνικό χαμό του Αθανάσιου Νάκου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Μεγάλη η απώλεια του Αθανάσιου Νάκου, ήταν ένας άνθρωπος που όποιος τον γνώρισε τον χάρηκε, ήταν άνθρωπος».

Σχολιάζοντας τη νέα επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του αδερφού του, τόνισε ότι «την πρώτη φορά που έγινε υποστήριξαν ότι κατά λάθος πίστεψαν πως είναι δικός μου χώρος και ότι δε θα επαναλαμβανόταν ένα τέτοιο κρούσμα. Είναι εξωφρενικό η στοχοποίηση συγγενικών προσώπων, είναι φασιστικές πρακτικές.»

Ο κ. Κεδίκογλου, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέων μέτρων, επισήμανε πως «δε μας ανησυχεί η πιθανότητα νέων μέτρων, δε θα υπάρξουν. Θα βαθμολογηθούμε θετικά στον έλεγχο των προόδων και στους στόχους μας για την ανάκαμψη της οικονομίας»

«Δε θα υπάρξει ζήτημα κουρέματος των ελληνικών καταθέσεων, αναρωτιέμαι γιατί εγείρει τέτοιο θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ; Είδαμε να ανταλλάσσονται διαφορετικές θέσεις "υπέρ" και "κατά" του ευρώ, ποια είναι επιτέλους η θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Οι λαϊκίστικες ρητορείες του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες. Τουλάχιστον να συμφωνήσουν μεταξύ τους να ξέρουμε σε ποιες θέσεις απαντάμε κάθε φορά», υπογράμμισε, επίσης.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: