Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για Λέστερ!


Την ευκαιρία να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ έχασε η Λέστερ. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-0) από τη Μίλγουολ και παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να αγωνιστούν σε ολόκληρο το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Μόργκαν είδε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές, με τα «λιοντάρια» να χτυπούν στο φινάλε και με το γκολ του Νταν στο 87ο λεπτό να επιστρέφουν στο Λονδίνο με ένα πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές τους.
Το τελικό 1-0 άφησε τη Λέστερ στους 59 βαθμούς και ισόβαθμη με τη Μπράιτον στην 6η θέση του πίνακα και έφερε τη Μίλγουολ στους 50 και το +8 πλέον από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Στο άλλο ματς που έριξε την αυλαία του σημερινού προγράμματος, η Ντέρμπι πήρε τη νίκη (3-0) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Μπρίστολ Σίτι, έφτασε τους 51 βαθμούς και «ψαλίδισε» ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για την παραμονή στην κατηγορία.


«Διέλυσε» την Πάλας η Μπέρμιγχαμ

Ότι… ήθελε έκανε η Μπέρμιγχαμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Οι «μπλε» πέρασαν με το εντυπωσιακό 4-0 από το «Selhurst Park», με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρέντμοντ στο 24’ και το αυτογκόλ του Ντιλέινι στο 32’ οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 0-2.
Στο δεύτερο μέρος οι «αετοί» προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά είδαν τους παίκτες της Μπέρμιγχαμ να σημειώνουν ακόμα δύο τέρματα, με τους Μόρισον (64’) και Φέργκιουσον (69’) να διαμορφώνουν το τελικό 4-0!
Με αυτό το αποτέλεσμα η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στους 65 βαθμούς και το -3 από τη 2η Χαλ, ενώ η Μπέρμιγχαμ έφτασε τους 52 και μείωσε προσωρινά στους 7 την απόσταση από την πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ ανόδου
Εκτός αποστολής έμεινε για τους γηπεδούχους ο Γουίλφρεντ Ζαχά, λόγω της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Λιντς στην αναμέτρηση της 9ης Μαρτίου.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: