Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φιγκερόα ή Τοτσέ;

Τους μπέρδεψε όλους ο Φάμπρι με την χρησιμοποίηση του Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Πλατανιά, αφού ο Φιγκερόα έδειχνε τόσες μέρες το φαβορί!

Φιγκερόα ή Τοτσέ;
Οι δέκα παίκτες που θα ξεκινήσουν με τον Πλατανιά είναι σίγουροι στο μυαλό του Φάμπρι. Ο φορ, όμως, φαίνεται να τον προβληματίζει.

Στην αρχή της εβδομάδας ο Ισπανός προπονητής δοκίμαζε το 4-4-2 με τους Φιγκερόα και Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης. Τα αποτελέσματα που ήθελε να δει δεν του έβγαιναν στο νέο σύστημα και το γύρισε σε 4-2-3-1 με τον Αργεντινό στην κορυφή και όλα έδειχναν πως ο Φιγκερόα θα ξεκινήσει βασικός.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Πλατανιά που διεξήχθη την Παρασκευή στην Παιανία, ο Φάμπρι έβαλε με τους βασικούς τον Τοτσέ και τους μπέρδεψε όλους. Αφού πλέον, είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για το ποιος από τους δύο στράικερ που διαθέτει το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει απέναντι στους Κρητικούς.

Οι υπόλοιποι δέκα όμως, είναι σίγουροι. Τερματοφύλακας ο Καρνέζης και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρίνος. Στο κέντρο, οι Βιτόλο-Ζέκα θα είναι οι αμυντικοί μέσοι με τον Πορτογάλο σε πιο ελεύθερο ρόλο και μπροστά τους, η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τους Μαυρία, Εσπάρθα(πτέρυγες) και Καζιγιάμα (κέντρο και πίσω από τον φορ). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: