Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το δίλημμα του Μουρίνιο για τον «άσο»

Τον Ίκερ Κασίγιας ή τον Ντιέγο Λόπεθ θα προτιμήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει του προσεχούς αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατασαράι; Οι οπαδοί της «βασίλισσας» έχουν τη δική τους άποψη.

Το δίλημμα του Μουρίνιο για τον «άσο»
Έφτασε η ώρα του Ίκερ Κασίγιας να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το κάταγμα που είχε υποστεί στο μετακάρπιο του αριστερού χεριού και πλέον εκείνος περιμένει τη στιγμή που θα υπερασπιστεί ξανά την εστία των «μερένχες».

Εν όψει του αγώνα της «βασίλισσας» με την Γαλατασαράι - στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League - ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Ισπανό γκολκίπερ ή τον Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Κασίγιας.

Για αυτό τον λόγο η ιστοσελίδα της εφημερίδας Marca πραγματοποίησε δημοσκόπηση για τον τερματοφύλακα που θα ήταν καλύτερο να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια της ισπανικής ομάδας.

Μέρος στη δημοσκόπηση πήραν περίπου 20.000 χρήστες του διαδικτύου, με το 50.6% να πιστεύει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να εμπιστευτεί τον Κασίγιας και το υπόλοιπο 49.4% να προτιμά τον 32χρονο γκολκίπερ.

Πάντως, τα δημοσιεύματα στην Ισπανία εκτιμούν ότι ο Μουρίνιο θα εμπιστευθεί τον Λόπεθ που έχει αγωνιστικό ρυθμό και όχι τον αρχηγό της Ρεάλ που προέρχεται από έναν πολύμηνο τραυματισμό. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: