Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά το πλάνο που έχουν φτιάξει οι προπονητές του αν θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Άρη.

«Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»
Ο Ίκαρος υποδέχεται το Σάββατο τον Άρη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, επιτυγχάνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει οι παίκτες του συλλόγου της Καλλιθέας να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο πάνω στο οποίο δούλεψαν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στο ματς, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

«Έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που «χτυπάει» κάθε παιχνίδι», είπε ο κόουτς της Ικάρου και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό που μας συμφέρει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντάνι Γκίμπσον, σχολίασε: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό και σε καλή ψυχολογία, αλλά αυτό δεν «λέει» απολύτως τίποτα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να πετύχει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Δουλέψαμε αρκετά με το τεχνικό επιτελείο σε κάποια στοιχεία αυτού του αγώνα και για μια ακόμη φορά το «κλειδί» θα είναι μέσα από την άμυνα, να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: