Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Παπαδόπουλος: «Παράγοντας της ομάδας ήθελε να χάνουμε για να μην πληρώνει»

Σε σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος τονίζοντας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» ότι παράγοντας της ομάδας ήθελε να χάνει η ομάδα για να μην πληρώνει.



Αρχικά αναφέρθηκε στο τι δεν πήγε καλά στη συνεργασία του με την ομάδα της Καβάλας:

«Κατά την άποψη μου αγωνιστικά πηγαίναμε αρκετά καλά τα πράγματα, αν αναλογιστούμε ότι τον Γενάρη έφυγαν πρωτοκλασάτοι παίκτες, αλλά και με όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Θεωρώ ότι τις τελευταίες αγωνιστικές υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που δεν μου άρεσαν. Έμενα για τους παίκτες και για κάποιους ανθρώπους που βοηθούσαν την ομάδα. Κάποιοι όμως που έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα καθώς έχουν ένα ρόλο που πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να τη βοηθούν στις δύσκολες στιγμές, θα έλεγα ότι παρακαλούσαν να χάνει παιχνίδια για να αποφορτιστεί το ρόστερ από τα μεγάλα συμβόλαια λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει. Αυτό επηρέαζε τους παίκτες.

Αυτό φάνηκε μετά το παιχνίδι στα Ψαχνά στο οποίο κατεβήκαμε με 6 παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Με το που χάθηκε το παιχνίδι βρήκαν την ευκαιρία αμέσως αυτοί οι παράγοντες μέσω του Facebook να αναρτήσουν ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τους στόχους και να λύσουν συμβόλαια και να φύγουν παίκτες. Αυτό με εξόργισε εμένα γιατί η ομάδα είναι ακόμα μέσα στους στόχους. Θεωρώ αν βοηθηθεί η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, έστω και με δυσκολία να βγει στα πλέι οφ».


Για το ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες που ήθελαν την ομάδα να χάνει:

«Αυτοί που ίσως είχαν οικονομικό όφελος αν έφευγαν κάποιοι παίκτες. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, είναι ένας συγκεκριμένος παράγοντας».


Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όταν πήγα πριν το Γενάρη στην ομάδα είχα δει το ρόστερ και μου είχαν πει ότι στο ρόστερ θα μείνουν όποιοι παίκτες θέλω και ότι θα περνάμε όποιους παίκτες θέλω για να πετύχουμε τους στόχους. Εγώ παρά τις δυσκολίες έμεινα στην ομάδα με τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και η ομάδα μέσα από αυτή τη διαδικασία κατάφερε να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία ενώ θα έλεγα ότι ήταν πάνω από τις δυνάμεις της. Είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά δεν έφυγα για να μην αφήσω την προσπάθεια αυτή στη μέση.

Αυτό που γινόταν τις τελευταίες αγωνιστικές είχε σαν αποτέλεσμα να μην στηρίζεται η ομάδα από εκεί που έπρεπε ώστε να πετύχει τους στόχους της, με αποτέλεσμα αντί να ηρεμήσουμε και να πετύχουμε το στόχο, να κάνουν απεργία οι παίκτες 7 μέρες. Εγώ προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να κρατήσω τους παίκτες ώστε να πετύχουμε του στόχους μας, αλλά δυστυχώς ένας άνθρωπος με τα λεγόμενά του και με αυτά που έκανε στους παίκτες έβαζε τρικλοποδιά στο έργο μου. Εγώ κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ομάδα, γιατί θεώρησα ότι δεν μπορώ να προσφέρω άλλο. Η ομάδα είναι κοντά στο στόχο και πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει αλλά μόνο με βοήθεια από τους ανθρώπους που πρέπει».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: