Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ερωτηματικά για τον αποκλεισμό του Κασίγιας!!

Απορίες προκαλεί η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ίκερ Κασίγιας για τον αποψινό αγώνα στην έδρα της Σαραγόσα.

Ερωτηματικά για τον αποκλεισμό του Κασίγιας
Συνέχεια στην «κόντρα» του με τον Ίκερ Κασίγιας δίνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να πάρει – εκτός του Ντιέγκο Λόπεθ – τους νεαρούς τερματοφύλακες Αντάμ και Χεσούς στην αποστολή της «βασίλισσας» για το αποψινό παιχνίδι στην έδρα της Σαραγόσα.

Όπως δήλωσε ο βοηθός του 50χρονου προπονητή, Αϊτόρ Καράνκα, ο αρχηγός της αν και ιατρικά έτοιμος, κρίθηκε πως ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας μετά τη μακρά αποχή του λόγω τραυματισμού.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως δεν μπορούσε ο Κασίγιας να είναι να καλύψει μία από τις δύο άλλες θέσεις των γκολκίπερ στην αποστολή; Είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί δύο άπειροι τερματοφύλακες σε σχέση με τον κορυφαίο τερματοφύλακα των τελευταίων ετών;

Εν όψει του σημαντικού αγώνα με την Γαλατασαράι για την προημιτελική φάση του Champions League θα μπορούσε ο Μουρίνιο να πάρει τον Κασίγιας μαζί του στην Παμπλόνα και να παρουσιαστεί ενωτικός και όχι να δημιουργήσει νέο θέμα στην ομάδα.

Στο απέναντι στρατόπεδο, στη Σαραγόσα, ο Χιμένεθ δεν έχει καμία αμφιβολία για την κατάσταση του Ρομπέρτο, ο οποίος επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδα στη δράση και σκοπεύει να τον τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο Μουρίνιο έχει δίκιο με τις επιλογές του ή θα διαψευστεί και θα κατηγορηθεί για αυτές…
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: