Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στη γύρα για… Μιραλάς!

Πολλά είναι τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνεται για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσής του.

Στη γύρα για… Μιραλάς
Η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης είναι μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Αυτός περιγράφεται συνήθως ως νέος… Μιραλάς, ένας παίκτης δηλαδή που θα κάνει τη διαφορά.

Στο μυαλό του ο Μίτσελ έχει κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με κάποιες άλλες στο παρελθόν.

Μία από αυτές είναι εκείνη του Ράιαν Μπάμπελ, τον οποίο είχαν προσπαθήσει να φέρουν το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ολλανδός εξτρέμ προτίμησε να επιστρέψει στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ.

Φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες (Χαλ και Ρέντινγκ). Ο 26χρονος φορ έχει παίξει σε 15 ματς, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του στον «Αίαντα».

Στο προσκήνιο, επίσης, επανήλθε η περίπτωση του Γκαέλ Κακουτά. Από τη διοίκηση δεν προέκυπτε ότι έχει γίνει συζήτηση για τον Γάλλο φορ, αλλά σημείωναν ότι δύο φορές είχε αρνηθεί να έρθει στη χώρα μας (παρά τις καλές προτάσεις που του είχαν γίνει).

Ο 21χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε 20 ματς με τη φανέλα της Φίτεσε (στην οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι) και έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ στο λογαριασμό του έχει και 5 ασίστ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόναθαν ντος Σάντος, η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται διατεθειμένη να συζητήσει μόνο τον δανεισμό του Μεξικανού χαφ (4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Καταλανών).

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον για τον 23χρονο παίκτη έχουν εκδηλώσει η Έβερτον και η Γουέστ Χαμ. Το δυνατό «όπλο» του Ολυμπιακού είναι η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται στα τέλη του επόμενου μήνα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: