Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε κανέναν»

Αισιόδοξος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο επιθετικός του ΟΦΗ, Θωμάς Καπουράνης.

«Με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε κανέναν»
Τον κόσμο του ΟΦΗ θέλουν δίπλα τους οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου για το επερχόμενο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Θωμάς Καπουράνης.

Μάλιστα, ο επιθετικός των Κρητικών υπογράμμισε πως με ακόμη δύο νίκες ο ΟΦΗ θα «κλειδώσει» για τα καλά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην κάμερα της Nova:

Για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας:

«Αυτά τα παιχνίδια μας έδωσαν μία ανάσα και τώρα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώνουμε επιτέλους με την παραμονή. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό ματς».


Για την αναμέτρηση με τα Γιάννενα:


«Είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι με τον κόσμο στο πλάι μας δεν φοβόμαστε τίποτα. Ο κόσμος είναι κοντά και αυτό το παιχνίδι είναι όλη η χρονιά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».


Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι μετράει και η τακτική αλλά η δύναμη και το πάθος θα κρίνουν το παιχνίδι».


Για τα επόμενα ματς:

«Εάν καταφέρουμε να κάνουμε δύο νίκες στην έδρα μας πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα της παραμονής και η ομάδα θα σωθεί. Σε αυτά τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: