Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μπαρτζώκας: «Σε λίγες μέρες θα είμαστε καλύτεροι»

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σύντομο διάστημα, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Μπαρτζώκας: «Σε λίγες μέρες θα είμαστε καλύτεροι»
Μετά τη νίκη (78-73) του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται –αυτή τη στιγμή- στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση πως αν δεν προκύψουν άλλες «στραβές» στο προσεχές διάστημα, τότε η εικόνα των «ερυθρολεύκων» θα αλλάξει προς το καλύτερο.

«Όσοι έχουν βιώσει τέτοια παιχνίδια ξέρουν την πίεση. Η Φενέρ δεν είχε άγχος σήμερα, γιατί θέλει να πάρει το παιχνίδι με την Μπάνβιτ για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Όταν ήμασταν οκτώ πόντους πίσω, είπε να δούμε φάση-φάση. Εκεί, κάναμε ένα γρήγορο comeback και περάσαμε μπροστά. Από εκεί και πέρα, ελέγξαμε το παιχνίδι με καλές άμυνες. Δείχνουμε πως δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, γιατί έχει διαταραχθεί η ισορροπία μας, λόγω των τραυματισμών και των αλλαγών στο ρόστερ. Θέλουμε ακόμα μερικές μέρες για να ξαναβρούμε τη χημεία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έχουν δείξει μεγάλο χαρακτήρα σε όλα τα ματς φέτος. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να προκριθούμε. Έχουμε περίπου μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Το TOP 16 φέτος είναι δίκαιο γιατί έχεις την ευκαιρία να καλύψεις λάθη. Πραγματικά, οι οκτώ καλύτερες ομάδες θα πάνε στα play offs. Την κατάλληλη χρονική στιγμή πιστεύω πως θα είμαστε σε φόρμα και αν είμαστε υγιείς τότε είμαι αισιόδοξος», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Nova και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά πάνω-κάτω στη χρονιά. Πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Ο εκφραστής του “τρανζίσιον” είναι το τεσσάρι μας. Αυτή τη στιγμή ο Πρίντεζης έχει κάνει 2,5 προπονήσεις σε 17 μέρες και ήταν μέσα-έξω, γιατί δεν είχε ανάσες. Μετά, στη θέση του παίζει ο Άντιτς, ο οποίος όμως δεν έχει την ίδια ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υποτιμούμε καμία νίκη. Έχουμε οκτώ και θέλουμε άλλη μία για να προκριθούμε στα play offs. Από εκεί και πέρα να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Final 4».

Δεν υπάρχουν σχόλια: