Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Τα σημεία που χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

«Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»
Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στα «όπλα» και τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ επέστησε ο Μίτσελ στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στους αμυντικούς να μην κρατούν περισσότερο από όσο πρέπει την μπάλα και οι επιθετικοί να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η άμυνα των Θεσσαλονικέων δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι.

Σε κάθε περίπτωση, ο 50χρονος προπονητής περιμένει οι παίκτες του να δείξουν ότι είναι ανώτεροι σε σχέση με εκείνους του «Δικεφάλου του Βορρά» και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

«Θα παίξουν με δύο επιθετικούς για να μας πιέσουν. Για αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε τις περισσότερες ντρίμπλες και το κουβάλημα της μπάλας κοντά στην περιοχή μας. Θα πρέπει η μπάλα να φεύγει γρήγορα προς τα άκρα απ’ όπου θα κάνουμε επιθέσεις και θα τους δημιουργήσουμε πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Μίτσελ και συνέχισε:

«Θα πρέπει να… ανοίξουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε πλάτος στην ομάδα. Έχουν αρκετά αργούς στόπερ αλλά και μπακ κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έτσι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Επίσης, ο Ισπανός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη δεξιά πλευρά, επειδή από εκεί θα κάνει επιθέσεις και ο Λίνο, ένα μπακ με συχνές προωθήσεις, άρα το ζητούμενο είναι και οι ανάλογες επιστροφές.

Στη συγκεκριμένη θέση δοκίμασε τον Φουστέρ, όμως προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού έχει ο Βλαχοδήμος. Ο Φουστέρ ενδέχεται να παίξει στη θέση του Μασάντο.

Την πιθανή σύνθεση των πρωταθλητών θα αποτελέσουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο ή Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζεμπούρ. Πάντως, στα πλάνα του Μίτσελ περιλαμβάνονται ο Μήτρογλου και ο Γκρέκο, τους οποίους δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: