Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Αν πάρουμε το Κύπελλο θα ξυρίσω το κεφάλι μου!»

Σε… Τέλη Σαβάλα θα μεταμορφωθεί ο Κώστας Βασιλειάδης αν η Μπιλμπάο κατακτήσει το Eurocup, όπως εξομολογήθηκε στην Sportday.

«Αν πάρουμε το Κύπελλο θα ξυρίσω το κεφάλι μου!»
Είναι από τα πρώτα βιολιά της Μπιλμπάο και γενικά από τους ηγέτες της ομάδας. Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι χαρούμενος που οι Βάσκοι βρίσκονται στον τελικό του Eurocup και ελπίζει να το κατακτήσει κιόλας. Όμως προσέξτε… Στην περίπτωση που η Μπιλμπάο πανηγυρίσει την κατάκτηση του Eurocup τότε ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ θα… ξυρίσει το κεφάλι του.

Διαβάστε όσα είπε ο Κώστας Βασιλειάδης στην Sportday:

Για τους στόχους της ομάδας:
«Εξ αρχής, ήταν να είμαστε στην τετράδα της ACB, αλλά και να πάμε μακριά στο EUROCUP. Στο Tοp-16 ξεκινήσαμε με 2 ήττες και ήμασταν με το ένα πόδι εκτός, αλλά ανατρέψαμε την κατάσταση. Ο τελικός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Αλλωστε στη ζωή οι ευκαιρίες είναι λίγες. Το γήπεδο στο ματς με την Μπουντιβέλνικ ήταν γεμάτο. Μέσα σε δύο μέρες είχαν φύγει τα εισιτήρια. Ο κόσμος παρά την οικονομική κρίση ήταν στο πλευρό μας και μάλιστα πάνω από 2.000 ετοιμάζονται να πάνε στο Σαρλερουά, καθώς έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια. Μετά το τέλος μας έλεγαν ότι είμαστε ήδη πρωταθλητές, ασχέτως του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ισπανίας».

Το μήνυμα του προς τον αντίπαλο στον τελικό του Eurocup, Νικ Καλάθη: «Νικ... σε περιμένει ο Νίκος (σ.σ.: Ζήσης). Κακά τα ψέματα, η Λοκομοτίβ είναι το φαβορί. Διαθέτει παίκτες έμπειρους και αρκετά ποιοτικούς. Είναι ομάδα Ευρωλίγκας και κόντρα στη Βαλένθια έδειξε την κλάση της. Ωστόσο τα μπάτζετ δεν παίζουν πάντα ρόλο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δούμε στο τέλος ποιος θα χαμογελάσει».

Για τους πολλούς Έλληνες που θα συνυπάρξουν στον τελικό: «Είναι ωραίο οι Έλληνες παίκτες να βοηθούν τις ομάδες τους στο εξωτερικό και να διαφημίζεται το ελληνικό μπάσκετ μέσω αυτών των διακρίσεων. Πάντως επειδή είμαστε 4, νομίζω ότι οι Έλληνες θα είναι μαζί μας».

Για το πώς σκοπεύει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου: «Θα πανηγυρίσω με την ελληνική σημαία και στη συνέχεια θα ξυρίσω το κεφάλι μου. Έχω δεσμευτεί και θα το κάνω πράξη».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: