Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αφήστε τα… μίση!

Στη σκιά του επεισοδίου μεταξύ Βιτόλο-Τοτσέ, αλλά και παρά τις σημαντικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη σήμερα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πλατανιά για να δει play offs. Στο βάθος… μεταγραφές.

Αφήστε τα… μίση
Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν… Ο Παναθηναϊκός καλείται στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να υπερκαλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η αρχή να γίνει από σήμερα, όταν υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά (19:30, Novasports 2).

Το κλίμα διαταράχτηκε χθες από τον… εμφύλιο μεταξύ Βιτόλο και Τοτσέ, αλλά γρήγορα η ηρεμία επανήλθε και όλοι βλέπουν μόνο νίκη. Ο Φάμπρι αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σεϊταρίδης και Πίντο (που αναμένεται να επανέλθουν με Πανιώνιο), ο τιμωρημένος Σο, αλλά και ο Σισοκό που δεν ξεπέρασε την ίωση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει, σε διάταξη 4-2-3-1, με μοναδικό ερωτηματικό τον σέντερ φορ, αφού βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ Τοτσέ (δοκιμάστηκε χθες) και Φιγκερόα (που φαινόταν να έχει προβάδισμα τις προηγούμενες μέρες). Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Σπυρόπουλος και Μαρίνος στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος θα είναι οι στόπερ, Βιτόλο και Καζιγιάμα θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τον Ζέκα μπροστά τους (δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να είναι πιο πίσω και ο Ιάπωνας μπροστά), ενώ Εσπάρθα από δεξιά και Μαυρίας από αριστερά θα πλαισιώνουν τον φορ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κουίνσι, που είναι πιθανό να παίξει σαν αλλαγή.

Στο βάθος… ενίσχυση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης. Ο Καμίλο Μαγιάδα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος και θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με την πλευρά του Σωκράτη Φυτανίδη, που προορίζεται για την άμυνα στη θέση του Βελάσκες που είναι υπό αποχώρηση. Θα αποκτηθεί κι ένας ξένος στόπερ αντί του Μπουμσόνγκ, με τους Βιτόρια και Κοέν να είναι στη λίστα. Σε ό,τι αφορά στον Καραγκούνη, μεγαλύτερο εμπόδιο για πιθανή επιστροφή του είναι το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: