Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στο άγνωστο η ΑΕΚ!!

Προβληματισμένος από τον… άγνωστο Λεβαδειακό, που θα συναντήσει η ΑΕΚ μετά την αλλαγή προπονητή, είναι ο Έβαλντ Λίνεν. Έτοιμος ο Ρίκκα, σίγουρος ο Κορδέρο, ανησυχία για Τσουμάγκα.

Στο άγνωστο η ΑΕΚ
Δύο λόγους να ανησυχεί έχει ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό (17:15). Ο πρώτος έχει να κάνει με το… άγνωστο του αντιπάλου. Στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Γιάσμινκο Βέλιτς πήρε τη θέση του Γιώργου Παράσχου και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς θα παρατάξει ο νέος προπονητής την ομάδα της Βοιωτίας. «Δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος», ομολόγησε χθες κατά την ανάλυση του αντιπάλου ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο επισήμανε κάποια σημεία που-σε κάθε περίπτωση-οφείλουν να προσέξουν οι παίκτες του.

Η δεύτερη ανησυχία του προπονητή της «Ένωσης» αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα. Στη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Γκερέιρο, τη θέση του οποίου θα πάρει στο βασικό σχήμα ο Ανάκογλου, αλλά και σε αυτή του Παυλή που είναι καταβεβλημένος από ίωση και δεν υπολογίζεται, υπάρχει κίνδυνος να προστεθεί τουλάχιστον ένας ακόμη βασικός. Ο Τσουμάγκας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που εντείνονται όταν… φορτσάρει και χθες δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Έβαλντ Λίνεν είναι υποχρεωμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, καθώς για τη θέση του αριστερού μπακ δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Δεδομένη δεν είναι και η συμμετοχή του Κορδέρο, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις αλλά εμφανίζεται βέβαιος πως θα είναι παρών. Πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά και μετά θα έχει όλο το χρόνο να ξεκουραστεί μιας και είναι τιμωρημένος για τα δύο επόμενα ματς, με ΠΑΣ στα Γιάννενα και Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Το παρήγορο είναι πως ο Ρίκκα είναι 100% έτοιμος και διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα με τον Φέτση.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 12:00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: