Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Δεν έχω μαγικό ραβδί, αλλά…»

Την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Πανιώνιο εξέφρασε επίσημα ο Αρης Μισαηλίδης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ της SportDay.

«Δεν έχω μαγικό ραβδί, αλλά…»
Την προεδρία του Ερασιτέχνη Πανιωνίου θα διεκδικήσει ο Αρης Μισαηλίδης, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη SportDay. Ο πρώην γυμναστής της ομάδας και γιος του αείμνηστου προέδρου των «κυανέρυθρων» εξέφρασε την επιθυμία να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του συλλόγου, έχοντας ως στόχο το καλό του.

«Είναι γεγονός ότι θα κατέβω. Το ψηφοδέλτιο είναι κατά 99% έτοιμο. Απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα-δύο πρόσωπα προτού συμπληρωθεί οριστικά. Γι' αυτό και δεν θέλω να αναφέρω στην παρούσα φάση τα ονόματα που θα το απαρτίζουν», ανέφερε αρχικά ο Μισαηλίδης και στη συνέχεια αποκάλυψε τις προθέσεις του:

«Θα γίνει μια προσπάθεια ενωτική. Θα χτυπήσω όλες τις πόρτες προκειμένου να αποφέρει κάτι καλό στον Πανιώνιο. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ούτε να περιμένει ο κόσμος πως θα γίνουν θαύματα. Θα γίνει μια προσπάθεια με ανθρώπους που είναι Πανιώνιοι. Στόχος να μην είναι σε κώμα ο Πανιώνιος και να βρεθεί φως στο τούνελ».

Ερωτηθείς αν χωρούν δύο «καρπούζια» στην ίδια μασχάλη, απάντησε: «Το δύσκολο καράβι είναι η ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Οι μετοχές είναι του Ερασιτέχνη. Οπότε, εκείνος ορίζει τους κανόνες».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι και είχε πει ότι θα χτυπήσει πόρτες, αλλά στην πορεία δεν άνοιξε κάποια, οπότε ποια είναι η διαφορά στις δικές του εξαγγελίες:

«Σε μένα πιστεύω να ανοίξουν οι πόρτες! Εχω μια μεγάλη πορεία στον Πανιώνιο, όπως και ο πατέρας μου έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο, και εύχομαι να εκτιμηθεί».

Καταλήγοντας, ο Αρης Μισαηλίδης αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία του Πανιωνίου ή θα επιλέξει κάποιον άλλον στη θέση του: «Ακόμη δεν το έχω αποφασίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: