Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πήγε «Καραϊσκάκη» ο Καντονά!

Στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και στο μουσείο του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα ο παλαίμαχος σούπερ σταρ, Ερικ Καντονά, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Ελλάδα για τη παραγωγή ντοκιμαντέρ με τα μεγάλα ντέρμπι.

Πήγε «Καραϊσκάκη» ο Καντονά
Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιντς, Μαρσέιγ και Οσέρ, βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όπου θα συμπεριληφθούν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking For Athens», που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του. Στο περιθώριο της παραμονής του, θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ. Η περιήγηση του ξεκίνησε σήμερα από το γήπεδο των «ερυθρόλευκων», αλλά και το μουσείο που στεγάζεται στο γήπεδο τους.

Ο Γάλλος πήγε στο γήπεδο με τους συνεργάτες του, ήταν πολύ φιλικός και ευγενικός με τους ανθρώπους του γηπέδου και με τον απλό κόσμο που φωτογραφήθηκε μαζί του και πήρε αυτόγραφο. Ο Καντονά, επισκέφτηκε τον χώρο τον αποδυτηρίων, είδε από κοντά την θύρα 7, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το μουσείο. Εκεί έμεινε για αρκετή ώρα, και με πολύ ενδιαφέρον έκανε ερωτήσεις τόσο για την ιστορία του Ολυμπιακού, όσο και για την τραγωδία της Θύρας 7. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: