Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Καταδικάζουμε την επίθεση στο ΑΕl FC Arena»

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν για ακόμα μια φορά οι εκπρόσωποι του Τύπου, αυτή τη φορά στο AEL FC Arena, μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας με τη Νίκη Βόλου. Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ τα επεισόδια.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στο ΑΕl FC Arena»
Με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΤ καταδικάζει όσα έγιναν στο AEL Fc Arena μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λάρισας με τη Νίκη Βόλου ενώ αφήνει αιχμές και για τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και τον τρόπο που θα έπρεπε να τους προστατεύει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον προπηλακισμό που δέχθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «AEL F.C. ARENA» οι συνάδελφοι αθλητικοί συντάκτες, οι οποίοι κάλυπταν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Football League Λάρισα-Νίκη Βόλου, από ανεγκέφαλους οπαδούς. Πρόκειται για ένα νέο περιστατικό βίας, το οποίο όχι μόνο είναι καταδικαστέο, αλλά δημιουργεί ερωτηματικά σε σχέση με την προστασία των δημοσιογράφων από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους.

Ο ΠΣΑΤ δηλώνει ότι θα πράξει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε οι συνάδελφοι να συνεχίσουν να ενημερώνουν ελεύθερα την κοινή γνώμη και να μην καμφθούν από τέτοιους είδους περιστατικά, που ως στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους δημοσιογράφους και να χειραγωγήσουν την ενημέρωση, ενώ συντάσσεται με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και ζητά τη σύλληψη αυτών που επιτέθηκαν στους συναδέλφους αθλητικούς συντάκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: