Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μάρκοβιτς: «Να μας βοηθήσει ο κόσμος»

Τη στήριξη του κόσμου περιμένει ο Νέναντ Μάρκοβιτς στη σημαντική αναμέτρηση του ΚΑΟΔ με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 22η αγωνιστική της Α1.

Μάρκοβιτς: «Να μας βοηθήσει ο κόσμος»
Κατάμεστο περιμένει ο Νέναντ Μάρκοβιτς το «Δ. Κραχτίδης» για την κρίσιμη αναμέτρηση του ΚΑΟΔ με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 22η αγωνιστική της Α1 (30/3, 17:00). Νίκη επί των «θαλασσί» θέλει, από την πλευρά του, ο Πρέστον Νόουλς, προκειμένου να έχει… αντίκρισμα το ροζ φύλλο επί της Καβάλας.

«Έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Η Ρόδος είναι μια καλή ομάδα με βάθος στον πάγκο και με πολύ έμπειρους παίκτες. Εμείς μετά τη νίκη στην Καβάλα δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλουμε την νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να είμαστε πιο ήρεμοι στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αμυντική μας συμπεριφορά στο ριμπάουντ και να μειώσουμε τα λάθη που δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Ελπίζω η συμπαράσταση του κόσμου μας που την νιώσαμε τόσο δυνατά στην Καβάλα θα έχει συνέχεια και οι φίλοι μας θα γεμίσουν το γήπεδό για να μας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να φτάσουμε στην νίκη», δήλωσε Nέναντ Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Πρέστον Νόουλς είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μια και ο νικητής του παιχνιδιού θα νιώθει πιο σίγουρος στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε τον Κολοσσό -που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα- για να έχει αξία και η νίκη που κάναμε στην Καβάλα. Θέλουμε στην προσπάθεια αυτή τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: