Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σερφά: «Είμαι σίγουρος για την παραμονή»

Βέβαιος ότι ο Πανθρακικός θα μείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σοφιάν Σερφά, ο οποίος μίλησε και για την προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη.

Σερφά: «Είμαι σίγουρος για την παραμονή»
Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Άρη ο Σοφιάν Σερφά, ωστόσο πιστεύει ότι ο Πανθρακικός μπορεί να πάρει τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ενώ τόνισε ότι και η ισοπαλία απέναντι στους «κίτρινους» δεν αποτελεί κακό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σερφά στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Άρη».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Το πρώτο ματς ήταν εύκολο και αυτό είναι αβαντάζ για εμάς αλλά τώρα θα βρούμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να κερδίσουμε».

Για το ποιο θα είναι το κρίσιμο σημείο του αγώνα:

«Ακόμα και αν υπάρχει κάτι ειδικό εγώ δεν μπορώ να το πω αλλά εκτός απ' τον Άρη υπάρχουν άλλα τρία ματς εξίσου σημαντικά και θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτά τα ματς».

Για το αν θα μείνει ο Πανθρακικός στην κατηγορία:

«Δεν το πιστεύω απλώς είμαι σίγουρος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία γιατί η ομάδα έχει ποιότητα και πιστεύω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε».

Για το αν θα είναι ικανοποιημένος με μία ισοπαλία:

«Όπως είναι τα πράγματα σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Η ισοπαλία είναι καλύτερη από την ήττα και δεν πρέπει να είμαστε λαίμαργοι».

Για το αρνητικό σερί της ομάδας χωρίς γκολ:

«Εάν παίξουμε όπως πρέπει εμείς θα επιδιώξουμε να μην δεχτούμε γκολ και η ισοπαλία σημαίνει ότι ο Άρης παραμένει πίσω μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: