Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Με τα γνωστά θέματα στο «Καραϊσκάκη»

Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να αποδράσει με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού.

Με τα γνωστά θέματα στο «Καραϊσκάκη»
Δίχως νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει ως γνωστό τους Λάζαρ, Σταφυλίδη, Πέλκα, Κουμάλο (ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας), Κατσικά και Κωνσταντινίδη (προπονήθηκαν μόνοι τους). Οι συγκεκριμένοι έμειναν εκτός αποστολής και θα προπονηθούν μόνοι τους στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο, όπου γευμάτισαν όλοι μαζί, και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για Αθήνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα, οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις συντήρησης και αποφόρτισης, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν το καθιερωμένο “5-2? και σε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, σε ένα μικρής διάρκειας πρόγραμμα.

Ο 44χρονος προπονητής θα παρατάξει με τη γνωστή διάταξη 4-4-2 τον «Δικέφαλο του Βορρά» κόντρα στους Πειραιώτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ιτάνζ, δεξιά στην άμυνα ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Κατσουράνης με τον Σίλντενφελντ.

Από αριστερά προς δεξιά στη μεσαία γραμμή Καμαρά, Κάτσε, Λόρενς και Ολίσε, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: