Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μεγάλη η… χάρη του!

Την έλευση του Κιθ Χάρις με… χρήματα περιμένουν στην ΑΕΚ, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε τραγική κατάσταση τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Μεγάλη η… χάρη του
Σαν… Μεσσία περιμένουν τον Κιθ Χάρις στην ΑΕΚ. Η άφιξη του Άγγλου πρώην τραπεζίτη στην Αθήνα υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, και όλοι ελπίζουν πως το deal για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Βιντιάδη θα ολοκληρωθεί. Ο τελευταίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κιθ Χάρις και κορυφώνονται οι επαφές για να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που σε πρώτη φάση θα μπει στα ταμεία της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος εφοπλιστής δεν έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που υπολόγιζε πως θα πρόσφεραν σιγουριά για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην επένδυσή του, ωστόσο είναι αποφασισμένος ακόμη κι έτσι να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Προφανώς επειδή έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Με την έλευση του Κιθ Χάρις θα οριστικοποιηθεί και το ραντεβού με Παππά και Μελισσανίδη, από τους οποίους η πλευρά Βιντιάδη δεν θα θελήσει να εξασφαλίσει άμεσα την οικονομική τους βοήθεια, αλλά τη δέσμευση πως θα το πράξουν μελλοντικά.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι οριακή. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρεθούν περίπου 130.000 ευρώ για άμεσες υποχρεώσεις. Οφείλονται 22.500 ευρώ στον Αργυρίου, 50.000 ευρώ στην Κέρκυρα για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου, ενώ από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν πληρωθεί πολλά ενοίκια ποδοσφαιριστών που απειλούνται με… έξωση! Παράλληλα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμη και για να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα, όπως αυτό της μετακίνησης στα Γιάννενα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: