Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αποσύρεται στα 23 λόγω καρδιακού προβλήματος!

Αν και νέος δεν υπήρχε άλλος… δρόμος. Ο Φάμπιο Φαρία, μόλις 23 ετών, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει στην καρδιά.

Αποσύρεται στα 23 λόγω καρδιακού προβλήματος

Ο Πορτογάλος αμυντικός το 2012 κι ενώ αγωνιζόταν ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Ρίο Άβε, ένιωσε αδιαθεσία σε παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Μορεϊρένσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ζωή του να τίθεται σε κίνδυνο.

Εν τέλει ο παίκτης σήμερα κι ενώ δεν είχε αγωνιστεί λεπτό από τότε, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, προκειμένου να μην βάλει σε περαιτέρω περιπέτειες την υγεία του.

«Η απόφαση με πονάει πολύ, αλλά ευτυχώς έχω την στήριξη της οικογένειάς μου και της Ρίο Άβε. Δυστυχώς τα τελευταία ιατρικά αποτελέσματα δεν ήταν, όπως ελπίζαμε και αναγκαστικά πρέπει να σταματήσω. Κατάλαβα πως πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, μετά από μια άσκηση φυσικής κατάστασης. Έχω ένα πρόβλημα στην καρδιά, όμως δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό, καθώς κάνω συνεχώς εξετάσεις», τόνισε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα γήπεδα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: