Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

«Γλυκοκοιτάζει» Ντιούφ η Ντόρτμουντ!

Πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο επιθετικός του Αννόβερο, Μάμε Μπιράμ Ντιούφ.

«Γλυκοκοιτάζει» Ντιούφ η Ντόρτμουντ
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λένε και αυτό ισχύει και για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, της οποίας οι άνθρωποι έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας απ’ αυτούς, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, είναι ο στράικερ του Αννόβερο, Μάμε Μπιράμ Ντιούφ. Ο επιθετικός από την Σενεγάλη τη φετινή σεζόν έχει ήδη πετύχει δέκα τέρματα, ενώ το τρέχον του συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014 με τον ίδιο, όμως, να έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έγινε πρόσφατα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του Ντιούφ είτε μείνει είτε φύγει από τον σύλλογο της Βεστφαλίας ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους τον Αφρικανό στράικερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: