Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Έχει πλάκα ο Κλοπ!

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Γιούργκεν Κλοπ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φερόμενη ως βέβαιη απόκτηση του Έντιν Τζέκο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Έχει πλάκα ο Κλοπ

Τις προηγούμενες μέρες από επίσημα χείλη του συλλόγου διαψεύστηκε πως ο Τζέκο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ντόρτμουντ. Η διάψευση αυτή, ίσως, δεν ικανοποίησε κάποιον Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος επανήλθε στο θέμα, ρωτώντας τον προπονητή των «Κιτρινόμαυρων», Γιούργκεν Κλοπ.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί ο πρόεδρος αγόρασε τον Τζέκο χωρίς να μου το πει. Καλά που βρέθηκες εσύ να με ενημερώσεις», είπε με ειρωνικό ύφος στον δημοσιογράφο.

Απαντώντας, πάντως, σοβαρά, ο Κλοπ έδειξε πως δεν περιμένει ένα τέτοιο… δώρο από τη διοίκηση της ομάδας του. «Ο Τζέκο κοστίζει πολύ. Περισσότερο από αυτό που μπορεί να πληρώσει η ομάδα μου. Δεν είναι εφικτό να αποκτήσουμε έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό του προπονητή της Ντόρτμουντ και ο Κλοπ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί ξανά. «Έλα, Έντιν, τι κάνεις; Να σε πάρω σε λίγο γιατί μιλάω με δημοσιογράφους;» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ, προκαλώντας τα γέλια στους παρόντες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: