Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ο Νόιερ πλουτίζει τη Σάλκε!

Μέχρι και 5 εκατ. ευρώ επιπλέον μπορεί να εισπράξει η Σάλκε από την Μπάγερν βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει για την πώληση του Μάνουελ Νόιερ στους Βαυαρούς.

Ο Νόιερ πλουτίζει τη Σάλκε
Οι φίλοι της Σάλκε δεν του συγχώρεσαν ποτέ ότι έφυγε από την ομάδα τους για την Μπάγερν. Ωστόσο ο Μάνουελ Νόιερ συνεχίζει να… προσφέρει στους «βασιλικούς μπλε». Βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων από τη μεταγραφή του το 2011, η Σάλκε μπορεί να εισπράξει επιπλέον 5 εκατ. ευρώ φέτος.

Πώς θα γίνει αυτό; Αν οι Βαυαροί κάνουν το τρεμπλ. Ήδη έχουν ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα (στο +17 από τη Ντόρτμουντ), αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου τη Βόλφσμπουργκ και βρίσκονται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Οπότε οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές για να πλουτίσει η Σάλκε από έναν… παλιόφιλο.

Η μετακίνηση του Νόιερ είχε κοστίσει 22 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι η Σάλκε εισέπραξε επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ επειδή η Μπάγερν κατετάγη δεύτερη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: