Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τσαρτσαρής: «Το γνωστό… μπλακ άουτ»

Στο «μπλακ άουτ» που έχει πάθει και άλλες φορές φέτος ο Παναθηναϊκός, απέδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής την ήττα (66-60) από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Τσαρτσαρής: «Το γνωστό… μπλακ άουτ»
Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς για 39 λεπτά, ωστόσο στο τελευταίο υπέστη το γνωστό… μπλακ άουτ και έτσι γνώρισε την ήττα (66-60) από την Ουνικάχα Μάλαγα.

«Ναι είναι αλήθεια εμείς το χάσαμε το παιχνίδι. Επί 39 λεπτά το ελέγχαμε, αλλά δυστυχώς πάθαμε το μπλακ άουτ που έχουμε πάθει σε πολλά παιχνίδια. Έτσι, τους δώσαμε την ευκαιρία να βάλουν μεγάλα καλάθια. Η Μάλαγα είναι ομάδα με ταλέντο και έτσι κατάφερε να τα βάλει. Χάσαμε και στον τομέα του ριμπάουντ. Γενικά, είναι δύο-τρία στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε ακόμα και τη διαφορά», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, εάν είχαμε πιο καθαρό μυαλό και είχαμε χτίσει μία διαφορά 8-10 πόντων. Γιατί εάν πήγαινε έτσι το ματς μέχρι το τέλος, τότε η αντίπαλη ομάδα θα πήγαινε σε γρήγορες και όχι πάντα σωστές επιλογές. Αντιδράσαμε λάθος, κάνοντας αβίαστα λάθη και άσχημα σουτ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Μάλαγα να περάσει μπροστά στο σκορ. Δεν υπάρχει κανείς που να μην πίστευε ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Η ομάδα ήταν καλύτερη σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: