Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Δεν… καίγεται για Τζέκο!

Κάθε άλλο παρά διέψευσε το ενδεχόμενο πώλησης του Έντιν Τζέκο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεν… καίγεται για Τζέκο
Ορθάνοιχτο παράθυρο για αποχώρηση του Έντιν Τζέκο το καλοκαίρι άφησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Με αφορμή τη φημολογία που θέλει τον Βόσνιο στράικερ δυσαρεστημένο από το χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Σίτι και διατεθειμένο ν’ αποχωρήσει, ο τεχνικός των «πολιτών» ξεκαθάρισε πως είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι εφόσον κάποιος ποδοσφαιριστής του ζητήσει να φύγει, δεν μπορεί παρά να το συζητήσει.

«Ο Έντιν είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για μεταγραφές, αφού απομένουν ακόμα δέκα παιχνίδια. Τον Ιούνιο όμως, όλα μπορούν να συμβούν. Αν ένας παίκτης μου ζητήσει να φύγει, θα εξετάσουμε το θέμα -κι αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες», ανέφερε στο «Sky Italia» ο Μαντσίνι.

Κι αφού ξεκαθάρισε πως «για μένα, ο Τζέκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», απάντησε… με νόημα για το αν θα ταίριαζε στη Serie A, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην Ιταλία θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα από 20 γκολ τη χρονιά, αλλά θα μπορούσε να κοστίσει και 20 εκατ. ευρώ -ίσως και περισσότερα».

Στις ίδιες δηλώσεις του, δε, ο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το θέμα με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Τόνισε λοιπόν ότι το επεισόδιο που είχε μαζί του μεγεθύνθηκε λέγοντας:

«Αυτά είναι ψέματα που διαδόθηκαν από τις εφημερίδες και τους φωτογράφους που ήταν εδώ, διότι δεν συνέβη τίποτα. Παίζαμε ένα διπλό, βρισκόμασταν σε αντίπαλες ομάδες, έκανε ένα φάουλ, τον έσπρωξα και τον απομάκρυνα».

Κι όταν του ζητήθηκε να προβλέψει την πορεία του με τη φανέλα της Μίλαν, ο Μαντσίνι ανέφερε: «Ο Μάριο έχει βελτιωθεί, αλλά πιστεύω ότι δεν θ’ αλλάξει καθόλου. Θα συνεχίσει να υποπίπτει σε παραπτώματα ακόμα κι όταν θα φτάσει τα 30. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταλαβαίνει πως μπορεί -και πώς πρέπει- να δώσει περισσότερα στο γήπεδο, διότι από έναν παίκτη σαν αυτόν όλοι περιμένουν συνέχεια το καλύτερο».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: