Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Τέβες!

Απο την αστυνομία του Τσέσιρ συνελήφθη ο Κάρλος Τέβες καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί παρά την αφαίρεση διπλώματος που του είχε επιβληθεί. Ο Αργεντίνος άσος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Τέβες
Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης βρίσκεται ο Κάρλος Τέβες σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει να του ασκήσει διώξη γιατί συνελήφθη να οδηγεί ενώ του έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης διπλώματος για έξι μήνες απο τις αρχές του έτους.

Οπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η ελάχιστη ποινή που μπορεί να του επιβληθεί αυτή την στιγμή είναι αφαίρεση του διπλώματος για μεγαλύτερο διάστημα και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο στις δικαστικές αρχές δίνεται η δυνατότητα να στείλουν κάποιον στη φυλακή αν θεωρήσουν πως έδειξε ασέβεια προς το δικαστήριο που είχε επιβάλλει την αρχική ποινή.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Μάκλσφινλντ και λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Ο 29χρονος άσος είναι υπότροπος για άλλες τροχαίες παραβάσεις, έχοντας οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Μάλιστα υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1,540 λιρών.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: