Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

«Θα παλέψουμε για τα play offs»

Η νίκη της Μάλαγα επί του Παναθηναϊκού γέμισε ξανά ελπίδες για πρόκριση τους Ισπανούς, με τον Ρέπεσα να δηλώνει πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδό της στους «8».

«Θα παλέψουμε για τα play offs»
Απολύτως ικανοποιημένος για τη νίκη της Μάλαγα επί του Παναθηναϊκού, που την κρατά ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά της Euroleague, ήταν μετά τη λήξη του ματς ο Γιασμίν Ρέπεσα. Ο κόουτς της ισπανικής ομάδας, στάθηκε στα σημεία που χάρισαν τη νίκη στο σύλλογο της Ανδαλουσίας ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μπουν στους «8» της διοργάνωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Θα παλέψουμε να μπούμε στα play offs. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τους φιλάθλους μας, που μας είδαν να μαχόμαστε μέχρι το τέλος του αγώνα», είπε ο τεχνικός της Ουνικάχα και πρόσθεσε: «Στην ανάπαυλα συζητήσαμε για το ότι έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα και στο ριμπάουντ. Παίξαμε φοβερή άμυνα, παλέψαμε και σκοράραμε κάτω από το καλάθι. Πιστεύω πως ήταν το πιο επίμονο παιχνίδι της σεζόν, με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε ό,τι κι αν κάναμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε νικηφόρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: