Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Παπαδόπουλος: «Ούτε φοβάμαι, ούτε αποφεύγω τα ρίσκα»

Επίγνωση της δύσκολης κατάστασης και διάθεση να βοηθήσει τον Άρη να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία, έδειξε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Ούτε φοβάμαι, ούτε αποφεύγω τα ρίσκα»
Χωρίς φόβο, αλλά με πίστη στις δυνατότητες του Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλος δέχθηκε να αναλάβει τη θέση του προπονητή και θα καθοδηγήσει τους «κίτρινους» στην τελευταία κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος.

«Δεν είμαι απ’ τους ανθρώπους ούτε που φοβούνται, ούτε που αποφεύγω τα ρίσκα», τόνισε ο 46χρονος, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Αναλαμβάνετε ένα πολύ δύσκολο φορτίο. Να κρατήσετε τον Άρη στη Superleague.
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη που με εμπιστεύτηκαν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ακούγεται άσχημο ότι ήρθα για να βοηθήσω να σωθεί ο Άρης, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα, αυτή τη στιγμή, είναι προτελευταία και θα πρέπει στα έξι παιχνίδια που απομένουν, να κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε στη κατηγορία και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Άλλοι, πριν από εσάς, αρνήθηκαν να αναλάβουν...
«Εντάξει, άλλοι αρνήθηκαν, άλλοι θέλανε να έρθουνε. Νομίζω ότι όταν σε καλεί μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης και με ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να μην είσαι καλά στα μυαλά σου για να αρνείσαι. Δεν είμαι απ’ τους ανθρώπους ούτε που φοβούνται, ούτε που αποφεύγω τα ρίσκα. Ούτως ή άλλως η δουλειά του προπονητή από μόνη της, είναι ένα ρίσκο! Ξέρεις πολύ καλά ότι αν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα είσαι επιτυχημένος, αν όχι αποτυχημένος. Οπότε όταν ξεκινάς να κάνεις καριέρα, δεν σκέφτεσαι ούτε τα εύκολα, ούτε τα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε, στα δύσκολα τι γίνεται».

Το ότι αύριο θα καθίσετε κανονικά στον πάγκο, τι δείχνει;
«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό Βόλου, φέτος, πάλι Σάββατο είχα πάει. Έκατσα στο πάγκο εναντίον του Πανσερραϊκού και τα πήγα αρκετά καλά. Βέβαια, άλλη κατηγορία εκείνη, άλλη αυτή, αλλά όλα τα παιχνίδια ίδια είναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα μιλήσω και με τα παιδιά, θα κάνουμε την πρώτη προπόνηση και θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να κάνουμε το δυνατόν καλύτερο, ώστε ο Άρης να κερδίσει το παιχνίδι».

«Κλειδί» για αύριο είναι ένα γρήγορο γκολ;
«Κλειδί είναι να τελειώσει το παιχνίδι και να έχεις κερδίσει. Διότι μπορεί να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ και να μην κερδίσεις, όπως έγινε με την ΑΕΚ και με τη Βέροια. Χρειάζεται υπομονή, η Λιβαδειά είναι μια ομάδα που έχει έμπειρο προπονητή τον οποίο έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: