Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ουζουνίδης: «Να κοιτάξουμε και για κάτι διαφορετικό»

Για το επόμενο παιχνίδι της SKODA Ξάνθης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο τεχνικός των Ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Να κοιτάξουμε και για κάτι διαφορετικό»
Τη νίκη που θα την απομακρύνει οριστικά από τη μέση της βαθμολογίας και θα της επιτρέψει να κοιτάξει με υψηλότερες βλέψεις τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, θέλει η SKODA Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 10/2, "Πηγάδια") όπως ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς. Είναι πολύ οργανωμένη και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην οργάνωση και στην πειθαρχία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να διασφαλίσουμε την καλή κυκλοφορία και να έχουμε υπομονή για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Πιστεύω θα γίνει θεαματικό παιχνίδι.

Δεν θα έλεγα πως μας έχει απελευθερώσει η νίκη στη Λιβαδειά. Ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα αλλά πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα μεταξύ εντός και εκτός έδρας ματς.
Πρέπει να έχουμε και τη στήριξη του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ούτως ώστε σε περίπτωση νίκης να κοιτάξουμε και για κάτι διαφορετικό.

Αν μπορέσουμε και φτάσουμε τους 34 βαθμούς θα μπορούμε να δούμε διαφορετικά τα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στην έδρα μας τελευταία και πρέπει και αυτό να αποτελέσει κίνητρο για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Πρέπει να πατήσουμε σταθερά στην κατηγορία. Από κει και πέρα εάν κερδίσουμε, τότε θα μιλήσουμε διαφορετικά για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΣ είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, παρουσιάζει μεγάλη ισορροπία τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω πως το στυλ τους τούς κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους για ματς που παίζουν μακριά από την έδρα τους. Για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή από εμάς στο παιχνίδι και με τη μπάλα αλλά και χωρίς αυτή.

Οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Στα τελευταία ματς λίγο οι τραυματισμοί λίγο οι κάρτες, λείπουν συνέχεια παίκτες. Έχουμε όμως πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα που μπορούν να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: