Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τούρμπο αγωνιστική!!

Τι θα γίνει στη μάχη της ουράς και τι στις θέσεις πλέι οφ; "Ντου στα Αποδυτήρια" από τον γνωστό-άγνωστο του sportdog για την πλέον συναρπαστική αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Ποιος να το περίμενε, δηλαδή, ότι μια αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον; Και δεν λέω αν θα μπούνε πολλά γκολ ή αν θα δούμε θέαμα. Είναι, όμως, πολλά παιχνίδια που σε κάνουν να κάτσεις να τα παρακολουθήσεις.
Και δεν εννοώ, βέβαια, μόνο το ντέρμπι. Ντέρμπι λόγω ονομάτων, κυρίως. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι πρωταθλητής κι ετοιμάζεται για φιέστα, ενώ η ΑΕΚ κάνει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της.
Ποιος θα σώσει την κατηγορία
Άλλα παιχνίδια, λοιπόν, θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι ματσάρα, για παράδειγμα, αύριο το Βέροια – ΟΦΗ; Όποιος κάνει τρίποντο, καθάρισε. Έσωσε την κατηγορία. Με 29 βαθμούς και πέντε αγωνιστικές ακόμα, είσαι καβάλα στ΄ άλογο. Πώς να υποβιβαστείς; Σούπερ παιχνίδι θα γίνει, λοιπόν. Όλα για όλα θα τα παίξουν οι δυο ομάδες. Με τη Βέροια να έχει πλέον ανεβασμένο ηθικό μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
Αν δεν κερδίσει, χάνεται
Δεν συζητάμε για το Άρης – Λεβαδειακός. Ο Άρης πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με όσα ακολούθησαν του αγώνα στη Βέροια και είναι αυτή τη στιγμή στο πόδι. Αν δεν κερδίσει, χάνεται. Πώς να σωθεί μετά από ένα ακόμα στραβό αποτέλεσμα;
Μια χαρά βλέπεται
Το Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, επίσης, σε κεντρίζει κι αυτό. Είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης στον πάγκο, είναι ότι ο Πλατανιάς θέλει το τρίποντο για να ανασάνει περισσότερο, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δει τον Αστέρα να ξεφεύγει κι άλλο στη 2η θέση. Μια χαρά βλέπεται κι αυτό το ματσάκι.
Άρωμα Ευρώπης

Στο Ξάνθη – ΠΑΣ υπάρχει άρωμα Ευρώπης. Όποιος κερδίσει, δηλαδή, κτυπάει θέση στα πλέι οφ.
Ακόμα και στο Παναθηναϊκός – Κέρκυρα μπορεί να πει κάποιος για το αν θα κάνει το τρία στα τρία ο γηπεδούχος ή αν η φιλοξενούμενη ομάδα θα χάσει από αυτή την αγωνιστική το τρένο της παραμονής.
Απόσταση
Ίσως το πιο αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί το Πανιώνιος – Ατρόμητος τη Δευτέρα. Με την έννοια ότι ο Πανιώνιος μάλλον σώζεται, ενώ ο Ατρόμητος δύσκολα θα ξεκολλήσει από την 4η θέση. Υπάρχει αρκετή απόσταση από τον ΠΑΟΚ.
Και τέλος είναι το Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός. Το κίνητρο του Αστέρα είναι να τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό και μπροστά από τον ΠΑΟΚ, το κίνητρο του Πανθρακικού είναι να μην τον πλησιάσει ο Άρης. Ίσως δυσκολέψει τον Αστέρα, λοιπόν.
Συναρπαστική
Είναι ή δεν είναι, λοιπόν, τούρμπο αυτή η αγωνιστική απ όλες τις απόψεις για να κάτσει να παρακολουθήσει κάποιος τα ματς; Ίσως και να είναι η πιο συναρπαστική που θα έχουμε δει ως τώρα αυτή τη σεζόν.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: