Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μεγάλη καρδιά ο Τότι!

Μια μέρα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα πέρασε μια μικρή θαυμάστρια του Φραντσέσκο Τότι, μετά από πρόσκληση του αρχηγού. Ο Τότι είχε ευαισθητοποιηθεί από την προσωπική ιστορία της μικρής.

Μεγάλη καρδιά ο Τότι
Είναι ο φυσικός ηγέτης και ο μεγάλος αρχηγός της Ρόμα. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίον έχουν εξαντληθεί τα επίθετα. Ο Φραντσέσκο Τότι, όμως, σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως είναι και σπουδαίος άνθρωπος, με ευαισθησίες… μικρού παιδιού.

Πριν λίγες μέρες, μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής, ένας οπαδός των «τζαλορόσι» μίλησε για τις δύσκολες μέρες που περνά μία εξαδέλφη του, η οποία έχασε τον πατέρα της και η μόνη της παρηγοριά είναι η Ρόμα. Ο Τότι δεν δίστασε ούτε στιγμή και επικοινώνησε με τον σταθμό, ζητώντας τα στοιχεία της άτυχης μικρής.

Μερικές μέρες αργότερα, η μικρή Γκλόρια μιλούσε τηλεφωνικά με τον μεγάλο αρχηγό και κανόνιζε τις λεπτομέρειες μιας εκδρομής που θα της μείνει αξέχαστη.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Γκλόρια βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, συνοδευόμενη από τον Φραντσέσκο Τότι. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους όπου προπονούνται τα ινδάλματά της, μπήκε στα βοηθητικά γήπεδα και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της αγαπημένης της ομάδας. Πριν αποχωρήσει, η Γκλόρια πήρε από τα χέρια του Τότι μια φανέλα υπογεγραμμένη από εκείνον.

Με την κίνηση αυτή ο Φραντσέσκο Τότι μπορεί να μην εξαφάνισε τον πόνο του μικρού κοριτσιού για το χαμό του πατέρα του, βοήθησε, όμως, στο να ανακουφιστεί, κάπως, η μικρή Γκλόρια και να ξεχαστεί, έστω και για λίγο, από τη σκληρή πραγματικότητα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: