Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Θα παραμείνουν ανοιχτές οι προπονήσεις της Μπάγερν!

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τις προπονήσεις της αγαπημένης τους ομάδας και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Θα παραμείνουν ανοιχτές οι προπονήσεις της Μπάγερν
Είναι συνηθισμένοι να έχουν πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους και να παρακολουθούν τις προπονήσεις από κοντά. Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου, δεν υποχρεούνται να αλλάξουν τις συνήθειές αυτές με τον ερχομό του Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως αποκάλυψε σε γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος του συλλόγου Ούλι Χένες.

«Η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί και με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο μας. Δεν έχει συζητηθεί με τον Ισπανό το ενδεχόμενο να κλείνουμε το προπονητικό κέντρο. Συνεπώς οι φίλοι της ομάδας μας δεν πρέπει να ανησυχούν. Και του χρόνου θα μπορούν να έρχονται και να παρακολουθούν τις προπονήσεις», ξεκαθάρισε ο Χένες.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει από κύκλους του Γκουαρντιόλα πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνονται κάποιες «ανοιχτές» προπονήσεις για τους οπαδούς της ομάδας, αλλά πρόθεση του πρώην τεχνικού της «Μπάρτσα» είναι να εργάζεται, ως επί το πλείστον, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των φίλων της ομάδας. Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, αυτή η φήμη διαψεύδεται.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: