Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

«Αν είχαμε το εύκολο γκολ…»

Την άποψη ότι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα είχε μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς, εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

«Αν είχαμε το εύκολο γκολ…»
Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο (10/03) παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, προκειμένου να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια για συμμετοχή στα πλέι οφ.

«Δυστυχώς κάναμε μία ήττα στο γήπεδό μας από την Τρίπολη παρά την καλή εμφάνιση που κάναμε, οπότε πρέπει να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στη Nova.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα είχε μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος, μίλησε:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από την αρχή της περιόδου. Δυστυχώς κάναμε μία ήττα στο γήπεδό μας από την Τρίπολη παρά την καλή εμφάνιση που κάναμε, οπότε πρέπει να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε καλά εκτός έδρας και αυτό δείχνει τη δυναμική μας, κάθε παιχνίδι όμως είναι ξεχωριστό. Έχουμε μαζέψει αρκετούς πόντους εκτός έδρας μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ιδιαίτερο με πολλές δυσκολίες, οπότε τίποτε δεν θα είναι εύκολο».

Για τις επιθετικές δυσκολίες που συναντά η ομάδα του: «Το ότι δεν σκοράρουμε με ευκολία αυτό συμβαίνει από το ξεκίνημα της περιόδου. Αν είχαμε και το εύκολο γκολ τότε οι βαθμοί μας θα ήταν πάρα πολύ περισσότεροι. Σημαντικό είναι να παίζουμε καλά και νομίζω ότι δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς απέναντι σε δύο πάρα πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτό θέλουμε να βγάλουμε και την Κυριακή και ότι θέλει να' ρθει ας έρθει».

Για την κούραση στην ομάδα: «Όλες οι παράμετροι επηρεάζουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών και όλης της ομάδας. Είναι πραγματικά μία δύσκολη χρονιά, πρέπει να την τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε και εκεί έχουμε ρίξει όλη την προσοχή μας, για να τελειώσουμε όπως πρέπει στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν απομείνει».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη ενισχύθηκε πάρα πολύ στη μεταγραφική περίοδο, πλέον έχει μεγάλο βάθος και πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ο κ. Ουζουνίδης κάνει εξαιρετική δουλειά οπότε μπορεί και βρίσκει πάρα πολλές λύσεις. Σίγουρα μέσα στην έδρα της θα παίξει ανοικτά και εμείς επίσης σε κάθε παιχνίδι κατεβαίνουμε για τη νίκη. Το θέμα είναι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Σίγουρα ο κάθε προπονητής θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εμείς έχουμε και το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά το ματς με τον Άρη. Τρία πολύ δύσκολα ματς για μας μέσα σε έξι μέρες με δύο ταξίδια, θα πρέπει να κάνουμε το ανάλογο rotation για να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: